Denk mee over nieuwe meetprojecten

12 januari 2023

Heb jij concrete ideeën over nieuwe meetprojecten? Waar ben jij benieuwd naar in jouw leefomgeving? Of wat vind jij interessant om te onderzoeken of te meten? Denk met ons mee over mogelijke nieuwe meetprojecten tijdens een brainstormsessie op 9 februari van 19.30 tot 21.30 uur.

 

Samen Meten Utrecht is een platform voor citizen science projecten in de provincie Utrecht. Jaarlijks kunnen we 1-2 nieuwe meetprojecten opstarten, waarbij een gezonde leefomgeving en onderzoek door inwoners altijd centraal staat. We vinden het belangrijk dat nieuwe projecten aansluiten bij de interesse en behoeftes van bewoners. En daarnaast dat meetprojecten ook interessant en nuttig zijn voor beleidsmakers of wetenschappers.

Op 9 februari organiseren we een brainstormsessie voor inwoners, beleidsmakers, wetenschappers, onderzoekers en data-experts. Samen bedenken we uitgangspunten om met elkaar nieuwe meetprojecten te starten in de provincie Utrecht.

Denk jij mee? Kijk in de agenda en meld je aan!

Ander nieuws

Doe mee aan Meetkoppel

Doe mee aan Meetkoppel

In het laatste weekend van januari vindt voor de 5e keer Meetkoppel plaats, het jaarlijkse community science evenement voor iedereen die zelf zijn/haar leefomgeving meet, sterren kijkt, beestjes telt of data schraapt. Op het programma staat een heel mooie lijst van...

Lees verder