Datasprint 2024

Datasprint 2024

Samen Meten Utrecht Datasprint 2024

De jaarlijkse datasprint georganiseerd door Samen Meten Utrecht en de Hogeschool Utrecht (minor Datavisualisatie & Infographics) gaat dit jaar voor de derde keer van start! Op woensdagavond 2 oktober komen studenten, docenten, professionals en experts samen om te werken aan zes tot zeven “Lokale Datastories”. Deze verhalen worden gecreëerd met behulp van Snuffelfiets- en Telraamdata.

Aanmelden

Ben je deelnemer aan Snuffelfiets of Telraam? Heb je onderzoeksvragen op basis van de data die je hebt verzameld? Of wil je ontdekken wat er mogelijk is met jouw data? Meld je dan aan voor de datasprint via info@samenmetenutrecht.nl.
Vermeld bij je aanmelding of je deelnemer bent aan Snuffelfiets en/of Telraam en of je een specifieke onderzoeksvraag of casus hebt.

Wat is een datasprint?

Een datasprint is een interactieve sessie waarin deelnemers gezamenlijk de praktische mogelijkheden van verzamelde (sensor)data verkennen. Het biedt tevens een platform voor dialoog tussen experts en inwoners.

Sluit je aan bij deze inspirerende avond en draag bij aan spannende en relevante datavragen voor (sensor)journalistieke artikelen. We hopen je te zien op 2 oktober!