Stadskenners Meetup in De War, Amersfoort

Stadskenners Meetup in De War, Amersfoort

Data en kennis zijn vaak abstract en moeilijk te communiceren. Hoe maak je data begrijpelijk? En welke rol kunnen storytelling en journalistiek spelen in het communiceren van je bevindingen? Aan de andere kant hebben verhalen data nodig om overtuigend te worden in gesprek met overheden of organisaties. Hoe kun je eigen kennis, meetgegevens of open toegankelijke databronnen gebruiken in het overbrengen van je verhaal?

Op donderdag 1 juni organiseert Waag Futurelab in samenwerking met De WAR (Meet Je Stad en de Stadsbron) de Stadskenners meetup. In deze editie verkennen we de rol van verhalen in het delen van kennis.

Verschillende sprekers zullen vertellen over manieren om kennis over je leefomgeving op te doen en te delen. Daarna gaan we zelf aan de slag! In workshops verkennen we verschillende tools en de mogelijkheden van verhalen maken. Meer informatie over het specifieke programma volgt binnenkort. Eind zomer komt een vervolg op de avond, waarin we ons verder verdiepen in het communiceren van kennis.

Wanneer? Donderdag 1 juni 18.30 – 21.00 uur
Waar? De WAR, Heiligenbergerweg 34, Amersfoort

Aanmelden kan via deze link.