Workshop: ‘Verkeerskunde voor beginners!’

Workshop: ‘Verkeerskunde voor beginners!’

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het verkeer en waarom het zo geregeld is? Dan hebben we een interessante workshop voor je! Samen Meten Utrecht nodigt op 16 juni Telraamdeelnemers en andere geïnteresseerden uit voor een workshop over het verkeer als systeem. Onder het motto: het verkeer in Nederland, het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar er zit veel denkwerk achter!

“Het verkeerssysteem, als het goed is bedacht, merk je er niets van. Maar als er knelpunten ontstaan moet je je afvragen waarom dat zo is en aan welke oplossingen je kunt denken”, aldus Eric van Dijk, beleidsmedewerker van de provincie Utrecht. Tijdens de workshop van 16 juni duiken we in de materie van de verkeerskunde. Van Dijk zal de workshop aftrappen met een presentatie over het denkwerk achter het verkeerssysteem. Daarna houden we een vragenronde en ruimen we tijd in voor een tweetal casussen. Dus wil je wijzer worden over de verkeerssituatie bij jou in de buurt? Laat het ons weten op info@samenmetenutrecht.nl. De bijeenkomst wordt online gehouden. Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

Bijeenkomst: Workshop ‘Verkeerskunde voor beginners
Datum en tijd: donderdag 16 juni, 19.30 – 21.00 uur
Locatie: Online
Bedoeld voor: Deelnemers aan Telraam en andere geïnteresseerden in het verkeerssysteem
Aanmelden: via dit online aanmeldformulier (let op: aanmaken van een google account zou niet nodig moeten zijn om het formulier in te vullen!)

Alvast een indruk krijgen van een interessante casus voor de gehele provincie Utrecht? Binnenkort start er groot onderhoud aan de Galecopperbrug bij Utrecht wat tot verkeershinder kan leiden. Lees er hier meer over.