LinkedIn-pagina Samen Meten Utrecht live!
19 april 2023
  1. Nieuws
  2. LinkedIn-pagina Samen Meten Utrecht live!

Om het bereik van Samen Meten Utrecht, en daarmee het bereik van burgerwetenschap in de provincie Utrecht, verder te vergroten en de community te versterken, hebben we nu ook een LinkedIn-pagina geopend.

 

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe LinkedIn-pagina hebben geopend! LinkedIn is een belangrijk sociaal medium om professionals te bereiken, dus we zullen dit medium, naast onze website, de nieuwsbrief en andere sociale media zoals Twitter, Instagram en Facebook, gebruiken om onze connecties en volgers op de hoogte te houden van onze nieuwste updates, en ontwikkelingen en inzichten op het gebied van citizen science in de provincie Utrecht.

Op onze LinkedIn-pagina zullen we ons richten op het delen van relevante informatie over projecten als Telraam, Snuffelfiets en Pientere Tuinen, en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van burgerwetenschap. We zullen hopelijk ook waardevolle inhoud delen, zoals artikelen  en casestudies.

We nodigen je graag uit om onze LinkedIn-pagina te volgen en deel te nemen aan onze community.

Je vindt onze LinkedIn pagina via deze link!

Zo blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws en ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en activiteiten.

Ander nieuws

Nachttellingen

Nachttellingen

Nachttellingen Spannend nieuws! Telraam lanceert heel geleidelijk de langverwachte functie voor het tellen van verkeer in de nacht! De sensoren zullen vanzelf van dag naar nacht omschakelen wanneer de dagmodus niet genoeg licht meer ontvangt. 's Nachts kunnen de...

Lees verder