Provincie zoekt slimme sensoren voor gezonde leefomgeving
27 januari 2022
  1. Oproep
  2. Provincie zoekt slimme sensoren voor gezonde leefomgeving

Met een challenge is de provincie Utrecht op zoek naar slimme sensoren om samen met inwoners data te kunnen verzamelen voor een gezonde leefomgeving. Voor de jury van de challenge zoeken we nog een jurylid!

 

In de provincie Utrecht worden al veel metingen verricht door inwoners, bijvoorbeeld in de meetprojecten Snuffelfiets en Telraam. De ambitie binnen Samen Meten Utrecht is om de komende jaren meerdere meetprojecten op te starten die gericht zijn op het verzamelen van data over de leefomgeving. Daarom heeft de provincie Utrecht een challenge uitgeschreven voor bedrijven en initiatieven die betaalbare en laagdrempelige sensoren of IoT-concepten (Internet of Things) ontwikkelen. Met de challenge biedt de provincie kans om een prototype of pilot te ontwikkelen en te testen in de publieke ruimte in de provincie Utrecht. Meer informatie over de challenge lees je hier.

Jurylid gezocht!

Voor de jury van de challenge worden ook inwoners of deelnemers uit de Samen Meten Utrecht community gevraagd. We zijn nog op zoek naar een jurylid. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten via info@samenmetenutrecht.nl, dan nemen wij contact met je op!

Ander nieuws