Samen Meten Utrecht Festival

 1. Samen Meten Utrecht Festival
Festival

Hét festival voor citizen science en gezonde leefomgeving in de provincie Utrecht.

Inspiratie, ontmoeting en kennis. Voor en door inwoners, beleidsmakers, organisaties en bedrijven. Laat je verrassen, vrijdag 18 oktober in Bieb Neude! Ben jij erbij? Wil jij op de hoogte worden gehouden? Laat hieronder je gegevens achter en krijg als eerste updates over tickets en het programma.

Samen Meten Utrecht Festival 2024

 • Leer meten: Van luchtkwaliteit tot verkeersstromen.
 • Deel kennis: Ervaringen en successen uitwisselen.
 • Ontdek innovatie: Nieuwe technologieën en meetmethoden.
 • Werk samen: Aan een gezondere en duurzamere toekomst.

Vrijdag 18 oktober 2024 in Bieb Neude, Utrecht.

Toegang is GRATIS!

Bieb Neude

Ben jij erbij?

De provincie Utrecht bruist van initiatieven en projecten waarin inwoners hun eigen leefomgeving onderzoeken en in beeld brengen. Samenwerking versterkt de band tussen inwoners, wetenschappers en beleidsmakers. Het vergroot betrokkenheid en effectiviteit bij het aanpakken van lokale uitdagingen. 

Op het Samen Meten Utrecht Festival komen inwoners, beleidsmakers, onderzoeksinstellingen en andere organisaties in de provincie Utrecht samen. We laten zien welke meetinitiatieven er zijn, we delen kennis met elkaar en we bieden inspiratie wat citizen science kan betekenen. Je kunt meedoen aan workshops en masterclasses, luisteren naar de inspirerende inzichten van anderen of je onderdompelen in de wetenschap. Ben jij erbij?

  Programma

  Aan het programma wordt nog gewerkt, we informeren je op deze pagina zo snel mogelijk over de programma-onderdelen. Het Samen Meten Utrecht Festival is voor én door inwoners, beleidsmakers, onderzoeksinstellingen en andere organisaties. Dus wil je iets bijdragen op het festival, bijvoorbeeld een workshop of een demonstratie tijdens de ‘citizen science experience’? Laat het ons weten!

  Zet alvast in je agenda!

  Datum: Vrijdag 18 oktober 2024, 15.00 – 21.00 uur
  Locatie: Bibliotheek Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht

  Wil jij de uitnodiging ontvangen met het volledige programma en de mogelijkheid om als eerste een festivalticket te bestellen (toegang is gratis), laat dan jouw gegevens in onderstaand formulier achter, dan mailen we jou straks als eerste!