Data Workshop Telraam – Welke impact hebben mijn data?

Data Workshop Telraam – Welke impact hebben mijn data?

Je bent misschien nu al meer dan een jaar aan het meten, of misschien ben je net gestart… Maar ben je benieuwd wat de impact is van de Telraam data die jij helpt verzamelen? Of ben je benieuwd naar wat jij zelf voor impact kan hebben op jouw eigen omgeving met de Telraam data? Om antwoord te krijgen op deze vragen organiseert Samen Meten Utrecht voor Telraam een Data Workshop, met als thema ‘Hoe maak je impact met data?’

In een interactief programma krijg jij inzicht in wat er al met de data gebeurt, wat er in de toekomst met de data zou kunnen, en wat andere Telraam deelnemers al hebben bereikt met de data.

Geef je op VIA DEZE LINK.

Er is koffie, thee en een koek voor de liefhebber. Na afloop is het mogelijk een drankje aan de bar van De Kargadoor te nuttigen, waarbij de eerste ronde betaald wordt door ons!

Programma:
19:15 Inloop
19:30 Welkomstwoord
19:45 Presentatie Kris Vanherle, van Telraam
20:10 Interview met Provincie Utrecht – stuur jouw vragen in!
20:30 Presentatie Maaike Sluis, van CapGemini, een grote digitale innovatie organisatie met een team dat aan de Telraam data werkt
21:00 Telraam casussen bespreken van deelnemers zelf
21:30 Einde

Kan je er dit keer helaas niet bij zijn? Samen Meten Utrecht gaat vaker Workshops organiseren, dus houd onze website goed in de gaten, abonneer je op de nieuwsbrief, en volg ons op social media.

Hopelijk tot snel! Als er vragen zijn, neem gerust contact op via info@samenmetenutrecht.nl