Informatiebijeenkomst Telraam

Informatiebijeenkomst Telraam

Wil je weten hoe druk het is in je straat? Vanaf eind mei zijn er weer nieuwe ‘Telramen’ beschikbaar. Met dit kleine apparaatje op je raam worden automatisch fietsers, voetgangers, auto’s en vrachtverkeer geteld. Op dit moment doen al 60 bewoners mee aan het Telraam netwerk in de provincie Utrecht. Vanaf eind mei zijn nog eens 100 Telramen beschikbaar.

We organiseren op maandagavond 9 mei om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst voor inwoners die geïnteresseerd zijn in deelname. Stel al jouw vragen en wie weet doe jij straks mee!

Bijeenkomst: Online informatiebijeenkomst Telraam
Datum en tijd: 9 mei, 19.30 uur
Online: link krijg je na aanmelding toegestuurd, enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst
Aanmelden voor de info-bijeenkomst: via dit aanmeldformulier

Let op: dit betreft een informatiebijeenkomst over Telraam. Je meldt je hiervoor aan via bovenstaande link. De startworkshop voor nieuwe deelnemers is op 30 mei. Daar word je voor uitgenodigd als je je aanmeldt voor deelname Telraam en jouw raam wordt geselecteerd. Wil je je aanmelden voor deelname? Ga dan naar de projectpagina van Telraam en vul het online formulier in. Op die pagina vind je ook meer informatie over Telraam en de voorwaarden voor deelname.