Snuffel mee met de Vuelta toertocht op 14 augustus!

Snuffel mee met de Vuelta toertocht op 14 augustus!

Op 14 augustus is in Utrecht de officiële Vuelta toertocht. En wij gaan met een heus Snuffelfiets peloton meedoen! Gezamenlijk fietsen we, mét onze Snuffelkastjes, een afstand van 35 kilometer door de regio Utrecht. Zo verzamelen we data over de luchtkwaliteit en brengen we het onderwerp onder de aandacht. Snuffelfietsers mogen gratis meedoen, mits je natuurlijk met je kastje komt fietsen. Meld jij je ook aan? 

De tocht gaat dwars door de provincie Utrecht en brengt je langs delen van de Hollandse Waterlinies. Tijdens de tocht kom je langs verschillende forten, waar verschillende activiteiten te doen zijn. We fietsen als groep Snuffelfietsers de tocht gezamenlijk.

Aanmelden

Dus: ben je niet op vakantie en heb je wel zin in een fietstochtje? Leuk! Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@samenmetenutrecht.nl. Dan ontvang je daarna van ons een verdere instructie.

Praktische informatie

Datum: Zondag 14 augustus 2022
Starttijd: 10.30 – 10.45 uur (we starten gezamenlijk)
Afstand: 35 kilometer
Locatie start: Jaarbeursboulevard
Bedoeld voor: Snuffelfietsers
Aanmelden: stuur een mail naar info@samenmetenutrecht.nl
Let op: meld je eerst bij ons aan via bovenstaand e-mailadres. Je ontvangt dan van ons een instructie om jouw gratis startbewijs te bestellen. Zonder startbewijs kun je niet deelnemen.

Andere Vuelta Snuffelfietsactiviteiten

Met Snuffelfiets gaan we de komende tijd nog veel meer fietsen om de luchtkwaliteit rondom de Vuelta in beeld te brengen. Benieuwd wat je allemaal kunt doen? Kijk dan hier voor het overzicht.

Wil je liever een andere afstand fietsen op 14 augustus? Dat kan uiteraard. Meld je dan op eigen gelegenheid (en kosten) aan bij de organisatie. De afstanden van 165, 115 en 85 km zijn geschikt voor racefietsers. De route van 60 km is geschikt voor recreatieve fietsers. En natuurlijk kun je alle routes ook zelf op een ander moment fietsen. Kijk op website www.toerversievuelta.nl voor meer informatie.