Download de Ik Fiets app en word beloond voor elke fietsrit
17 juni 2022
  1. Nieuws
  2. Download de Ik Fiets app en word beloond voor elke fietsrit

Ken je de Ik fiets app al van de provincie Utrecht? Met de Ik fiets app kun je al jouw gefietste kilometers bijhouden. Elke gereden fietskilometer kan jou met deze app punten opleveren die in te wisselen zijn voor leuke aanbiedingen, prijzen of een donatie aan een goed doel. Maak dus gebruik van de Ik fiets app terwijl je fietst met jouw snuffelkastje!

 

Extra punten verdien je met een van de Vuelta uitdagingen

Speciaal voor La Vuelta heeft Ik fiets een aantal uitdagingen bedacht die jou extra punten opleveren!

Train mee met La Vuelta
Registreer minimaal 85 aaneengesloten fietskilometers en maak kans op één van de vijf tickets voor een Vuelta toertocht naar keuze op 14 augustus.
Fiets mee met La Vuelta
Fiets in totaal 183 kilometer, de afstand van de tweede etappe van de Vuelta die van ’s-Hertogenbosch naar Utrecht gaat en maak kans op één van de vijf Vuelta prijzenpakketten!
Fiets La Vuelta met andere Snuffelfietsers
Fiets samen met een groep 3280 kilometer, de gehele afstand van de Vuelta. Maak kans op een officieel Vuelta fietsshirt.

Voor vragen of meer informatie over de Ik fiets app kijk op www.ikfiets.nl.

 

Fiets La Vuelta met andere Snuffelfietsers in de Ik fiets app! Zo doe je mee!

Voor de derde uitdaging hebben we een Snuffelfiets groep aangemaakt. Fiets jij samen met andere Snuffelfietsers 3280 kilometer, de gehele afstand van de Vuelta? Wil je meedoen? Stuur een mail naar info@samenmetenutrecht.nl en wij voegen je toe aan de Snuffelfiets groep in de Ik fiets app.

 

Alle Vuelta Snuffelfietsactiviteiten

Met Snuffelfiets gaan we de komende tijd nog veel meer fietsen om de luchtkwaliteit rondom de Vuelta in beeld te brengen. Benieuwd wat je allemaal kunt doen? Kijk dan hier voor het overzicht.

Tot en met augustus gaan we zo veel mogelijk snuffelfietsen op de route van La Vuelta en het gebied daaromheen. Zo brengen we samen de luchtkwaliteit in beeld en meten we de impact van een event zoals La Vuelta. En als je dan toch zo veel aan het fietsen bent. Download dan de Ik fiets app!

Ander nieuws