Samen de Vuelta toertocht snuffelfietsen!
17 juni 2022
  1. Nieuws
  2. Samen de Vuelta toertocht snuffelfietsen!

Op 14 augustus is in Utrecht de officiële Vuelta toertocht. En wij gaan met een heus Snuffelfiets peloton meedoen! Samen fietsen we, mét onze Snuffelkastjes, een afstand van 35 kilometer door de regio Utrecht. Snuffelfietsers mogen gratis meedoen, mits je natuurlijk met je kastje komt fietsen. Meld jij je ook aan? Dan fietsen we met zo veel mogelijk Snuffelfietsers de route, verzamelen we samen data over de luchtkwaliteit en trekken we zoveel mogelijk de aandacht! 

 

De tocht gaat langs delen van de Hollandse Waterlinies. Tijdens de tocht kom je langs verschillende forten, waar verschillende activiteiten te doen zijn. Kijk op www.toerversievuelta.nl voor meer informatie en de route.

Meer informatie en meedoen? Kijk hier hoe jij je aanmeldt! 

 

Alle Vuelta Snuffelfietsactiviteiten

Met Snuffelfiets gaan we de komende tijd nog veel meer fietsen om de luchtkwaliteit rondom de Vuelta in beeld te brengen. Benieuwd wat je allemaal kunt doen? Kijk dan hier voor het overzicht.

Wil je liever een andere afstand fietsen op 14 augustus? Dat kan. Meld je dan op eigen gelegenheid (en kosten) aan bij de organisatie. De afstanden van 165, 115 en 85 km zijn geschikt voor racefietsers. De route van 60 km is geschikt voor recreatieve fietsers. En natuurlijk kun je alle routes ook zelf op een ander moment fietsen. Kijk op website www.toerversievuelta.nl voor meer informatie.

 

Ander nieuws