Startworkshop Telraam

Startworkshop Telraam

Op maandagavond 30 mei is de volgende startworkshop voor nieuwe deelnemers van Telraam!

Wil je weten hoe druk het is in je straat? Vanaf 30 mei zijn er weer 100 nieuwe ‘Telramen’ beschikbaar voor nieuwe deelnemers. Met dit kleine apparaatje op je raam worden automatisch fietsers, voetgangers, auto’s en vrachtverkeer geteld. Op dit moment doen al 60 bewoners mee aan het Telraam netwerk in de provincie Utrecht.

Wil je graag meedoen aan Telraam? Meld je dan eerst officieel aan voor deelname via deze projectpagina. Voorwaarde om mee te doen is een raam op de eerste of tweede verdieping met vrij uitzicht op de straat. Aanmelden kan tot en met 15 mei. Je krijgt daarna bericht of jouw raam geschikt is voor deelname. Dan ontvang je ook de uitnodiging en de locatie van de startworkshop op 30 mei. Tijdens de startworkshop krijg je dan meer informatie over de installatie en het gebruik van de sensor.

Bijeenkomst: Startworkshop Telraam
Datum en tijd: 30 mei, 19.30 uur
Locatie: nader te bepalen, ergens in de provincie Utrecht
Voor wie? Voor inwoners die zijn geselecteerd voor deelname aan Telraam. Meld je dus eerst aan voor deelname via de projectpagina van Telraam (tot en met 15 mei). Daarna krijg je bericht of jouw raam geselecteerd is voor deelname. En zet je dan deze startworkshop vast in je agenda?!

Wil je eerst meer informatie? We organiseren op maandagavond 9 mei om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst. Stel als jouw vragen aan jouw ons. Lees hier meer over de informatiebijeenkomst.