Telraam Update (online)

Telraam Update (online)

Zelf het verkeer tellen in je straat: Telraamdeelnemers in de provincie Utrecht zijn daar al een tijdje mee bezig. Een aantal deelnemers heeft actie ondernomen om met behulp van Telraamtellingen de verkeerssituatie te verbeteren. Tijd om ervaringen te delen!

Ook zijn er nieuwe ontwikkelingen in dit project. Het netwerk breidt nu verder uit met de S2 sensor die onlangs beschikbaar is gekomen. Dit is het nieuwe Telraam dat heel gemakkelijk is te installeren. Samen Meten Utrecht zoekt nu nieuwe deelnemers in de regio’s van Utrecht waar nog weinig Telraamsensoren hangen. Woon jij in zo’n gebied? Bekijk het op telraam.net!

Opgeven
Wil jij in een uur tijd bijgepraat worden over al deze ontwikkelingen? Stuur een e-mail naar info@samenmetenutrecht.nl en wij sturen je vlak van tevoren een link toe. Wil je zelf iets vertellen over je ervaringen? Geef het door aan ons en we nemen contact met je op over jouw bijdrage aan deze online Telraam update.

Nieuwe deelnemers
Nieuwe belangstellenden voor Telraam vinden alle informatie en het aanmeldformulier om zelf mee te doen op de projectpagina van Telraam!